Over ons

Variando heeft een variërend aanbod van artikelen.

Wij kopen partijen in, daardoor hebben wij geen contacten met de fabrikanten en kunnen wij je niet helpen met de fabrieksgarantie. Natuurlijk mag je ervan uitgaan dat je een nieuw en goed product koopt, daarom geven wij zelf standaard 3 maanden garantie. Op sommige artikelen maken wij een uitzondering en krijg je 6 maanden garantie. Dit staat dan bij het artikel vermeld. Vandaar onze scherpe prijs.

De dozen kunnen soms wat beschadig zijn, als dit zo is dan staat dit duidelijk bij het artikel vermeld. De artikelen zelf zijn altijd nieuw en onbeschadigd. Voor het verpakken gebruiken wij zoveel mogelijk gebruikte dozen om zo je portemonnee en het milieu te sparen.

Wij verkopen alles uit voorraad. Op is daarom ook echt op!

Betaalmethodes en bezorging

Je kan bij ons betalen met iDeal, paypal of credit card. Wel zo makkelijk en veilig. Je krijgt dan van ons een bevestiging met daarbij de factuur. (Heb je de factuur niet ontvangen kijk dan even in je spambox.)  Als je vandaag bestelt, dan verzenden we het uiterlijk de volgende werkdag met PostNL. Je krijgt een track & trace code via de mail, dan kan je je pakketje volgen tot aan de deur. Normaal gesproken levert PostNL de pakketjes dan de werkdag erop, maar dit kan tijdens drukke periode’s wat langer duren. Dit hebben wij niet in de hand.